Nieuwe inschrijving

Voornaam:

Naam:

Geslacht:

Man

Vrouw

e-mailadres:

Telefoon/GSM:

(Voor minderjarige leden verplicht het tel/GSM nr van beide ouders vermelden)Nationaliteit:

Specifiëer:

Geboortedatum:

Geboorteplaats:

Straat

Huisnummer:

Woonplaats

Postcode:

Akkoord:

Ik verklaar kennis genomen te hebben van de statuten en reglementen van de VAL (Vlaamse Atletiek Liga) alsook het document ivm. het sportmedisch onderzoek (zie rechts) gelezen te hebben.

Lid worden?

Opgelet

  • Door in te schrijven verklaar je kennis genomen te hebben van de Statuten en Reglementen van de Vlaamse Atletiekliga en ze na te leven.

  • Voor personen van minder dan achttien jaar moet de vader, moeder of voogd mede instemmen.

  • Info sportmedisch onderzoek:

  • Uw aansluiting wordt pas definitief verwerkt na betaling van het lidgeld op rekeningnummer BE85-0688-8898-3506 van Atletiekclub Grimbergen (gelieve steeds de naam van het lid te vermelden bij betaling).

  • Nieuwe leden betalen €170 voor het eerste lid van het gezin, €140 voor het tweede lid en €130 vanaf het derde lid. Het lidgeld is inclusief een verplicht wedstrijdtruitje dat kan worden afgehaald na elke training. Voor bestaande leden bedraagt het lidgeld €150 voor het eerste lid van het gezin, €120 voor het tweede lid en €110 vanaf het derde lid. Het lidgeld voor de categorie Kangoeroes bedraagt €90 voor de eerste kangoeroe van het gezin en €70 vanaf de tweede kangoeroe.

Herinschrijving?

Indien je het afgelopen atletiekjaar reeds lid was bij Atletiekclub Grimbergen hoef je je hier niet opnieuw in te schrijven. Je zal in je mailbox (op het email-adres dat je bij je inschrijving invulde) een aanvraag ontvangen om indien gewenst je inschrijving te hernieuwen.