Trainingen

Onze trainingen worden het hele jaar door georganiseerd, ook tijdens schoolvakanties. Enkel op wettelijke feestdagen is er geen training.


Jeugdwerking

Sportieve Werking

Kangoeroes

Benjamins

Pupillen - Miniemen

Cadetten - Scholieren t.e.m. Masters

Woensdag

18u-19u30
Atletiekpiste Humbeek
18u-20u
Atletiekpiste Humbeek

Vrijdag

18u-19u30
Atletiekpiste Humbeek
18u-20u
Atletiekpiste Humbeek

Zaterdag

9u30-10u30
Sporthal Humbeek
9u30-11u
Piste Humbeek

Zondag

10u-12u
Locatie afhankelijk van de trainingsgroep

Voor alle trainingsgroepen behalve de kangoeroes zijn er twee vaste trainingen per week: op woensdag en vrijdag.

Bij de jeugd komen spel en plezier op de eerste plaats. Omdat wij onze kinderen een zo ruim mogelijke ontwikkeling willen meegeven, laten we hen zo veel mogelijk verschillende atletiekdisciplines beoefenen (sprint, veldlopen, horden, estafetten, hoogspringen, verspringen, kogelstoten, speerwerpen, discuswerpen en nog veel meer). Ook heel wat niet-atletiekspecifieke spelletjes en omnisport komen tijdens de jeugdtrainingen aan bod.

Voor alle atleten vanaf cadet worden er naast de trainingen op woensdag en vrijdag ook nog trainingsmogelijkheden voorzien op zondagvoormiddag. Ga vooraf na met de betrokken trainer(s) waar en hoe laat deze trainingen doorgaan. Uiteraard kunnen atleten vanaf scholier in overleg met de trainers op andere tijdstippen individueel trainen. Atleten vanaf cadet hebben de keuze uit 4 trainingsgroepen.

De allerjongsten, met name de Kangoeroes, trainen op zaterdag van 9u30 tot 10u30. Een overzicht van alle trainingsdagen vind je hier

Tracht op tijd te komen zodat we het uurtje ten volle kunnen benutten! In de mate van het mogelijke wordt er buiten getraind. Kledij aangepast aan het weer is dus noodzakelijk.

Locatie

Adres:

Atletiekpiste en Sporthal Humbeek - Nachtegaallaan, 1851 Humbeek

Nog enkele tips:

Formulier Ongevalaangifte

Procedure Ongevalaangifte